Innovació

El mercat al qual dirigeixen els seus productes o serveis la majoria de les organitzacions és globalitzat i està en ràpida evolució.  Les empreses necessiten avantatges competitius al seu sector i s’han d’adaptar a les necessitats del mercat en un procés de millora continuada.

La innovació té per objecte sistematitzar la generació de noves idees i l’explotació de les mateixes amb èxit.

Els processos d’innovació són una eina de treball imprescindible, que fa possible cobrir les necessitats del mercat presents i futures. D’aquesta manera la solidesa de l’empresa s’assegura a curt i a llarg termini.

 

Per a això és necessari implementar un sistema de gestió de la innovació, que permeti que el procés sigui ric, eficient i sobretot un èxit, inloente:

  • la detecció de problemes i oportunitats,
  • la generació i selecció d’idees,
  • gestió de la cartera de projectes d’innovació,
  • la introducció de productes o serveis en el mercat.

La innovació tecnològica permet assolir els coneixements necessaris per a l’eficaç desenvolupament d’una empresa, és el principal element de la competitivitat i és el motor de l’evolució cap a nous productes, nous serveis i nous mercats.

Els sistemes d’innovació oberta són estratègies avançades que permeten superar les limitacions d’una empresa, tant en el desenvolupament de productes o serveis, com en la seva comercialització.

 

Novatec disposa de know how i experiència per assessorar en la implantació de programes d’innovació sistemàtica de productes o serveis, en la identificació, gestió i desenvolupament del coneixement necessari per a les empreses i en l’aplicació de la creativitat tècnica per a la resoluc.ió de problemes o la generació d’idees innovadores.

Els assessors de Novatec estan acreditats per ACCIO (La Agencia per la Competitivitat de la Generalitat de Catalunya) en:

  • Conceptualització i Disseny de Nous Productes.
  • Gestió de la Innovació.
  • Desenvolupament Tecnològic.
  • Industria 4.0
  • Estratègia Empresarial
Imagen5

Novatec es membre de les associacions internacionals en l’àmbit de la innovació i la creativitat ISPIM (International Society for Professional of Innovation Management), EACI (European Association for Creativity and Innovation) i ETRIA (European TRIZ Association), i membre fundador d’Ideas2Value Network, un hub d’innovació oberta nascut a Barcelona.

Imagen3

MEMBRES / ACREDITATS A:

CONTACTE :

Av. Diagonal 211, Planta 25

Torre Glòries – 08018 Barcelona

Tel: +34 93 535 02 46 

Email: info@nvtc.cat